testimonials

Клиентите за нас

Ние знаем, че, ако бизнесът на нашите клиенти се развива, това ще доведе неминуемо и до растеж за нашия собствен.

Hicomm

Тъй като сайтовете на Хайком и Гоу Гайд са ни основен бизнес инструмент, всякакви смущения в работата на редакторите с бекенда, както и всякакво прекъсване на достъпа до медиите са критични проблеми за нас. След като преминахме на клауд решение в Делта тези проблеми изцяло отпаднаха. 

Prodesign

Когато държите на лично отношение в работата си с клауд доставчика ви, то със сигурност ще го откриете при колегите от DELTA!

еБаг

Впечатлението ни от Delta.BG е много позитивно. В началото техническият им екип изслуша старателно изискванията ни и предложи архитектура базирана на нашето предложение, но с добавени реални подобрения. Отделиха достатъчно време, за да отговорят на притесненията ни и да ни помогнат да намерим точно на какво се дължи проблема. През цялото време на работата по проекта, те демонстрираха отлични технически знания, много добра комуникация и бързо изпълнение на задачите. Бяха напълно отворени към споделяне на сорс-код и ноу-хау. Това ни вдъхна увереност, че ще можем да поддържаме решението дългосрочно. Накрая в production фазата, Delta.BG отново реагираха адекватно и бързо за решаване на малкото неизбежно възникнали проблеми. След този проект се убедихме, че е полезно да работим с Delta.BG и за в бъдеще, защото самите ние можем да научим доста от тях.

Сайтът ни падаше често, поради достигане на лимитите на ресурсите ни и в такива моменти ние губим реални продажби точно в месеците, в които имаме повече активности.  При прехвърлянето на cloud хостинг в Delta.bg имахме няколко затруднения и вашият екип ни помогна изключително много да преминем по-бързо през този процес. В момента сайтът се зарежда няколко пъти по-бързо при нормално натоварване, а клауд-ът ни дава възможността да увеличаваме лесно ресурсите си, когато имаме нужда.

Татяна Атанасова

Мениджър Уебсайт

При предишния доставчик сайтът ни падаше твърде често. Вашият екип подходи професионално, като анализира натоварването и самия софтурер и състави план как да се отстранят и избегнат причините за падане на сайта, както и да се увеличи скоростта на зареждане. Съпорт екипът на Делта ни съдейства своевременно при всякакви възникнали въпроси и проблеми.

Конрад Рейзмунд

Собственик

Предвид, че продаваме най-вече детски играчки, съвсем логично месеците Ноември и Декември са няколко пъти по-силни от останалите. Лудият петък ни е ключова промоция, която сама по себе си генерира огромно натоварване, както в посещения, така и брой поръчки.
При предишния ни хостинг сайтът редовно падаше и беше изключително бавен, което се отразяваше на продажбите, и клиентите ни бяха изключително недоволни.
След като преместихме сайта в Delta.bg, той започна да се зарежда изключително бързо. На първия Луд петък, след като преместихме магазина, реализирахме 3 пъти по-вече продажби, отколкото предишната година, а в случай на проблем, съпортът на Delta реагира бързо и адекватно, дори и в 2 часа през нощта.
Определено Ви препоръчваме като добър и надежден партньор.

Анелия Петришка

Ръководител онлайн магазин

Делта Софтмедия ООД е предпочитан доставчик на хостинг услуги от ОРМ.БГ ООД. През цялото време на нашето партньорство, висококвалифицираният и мотивиран екип показва своя професионализъм по всеки един въпрос, касаещ необходимостта ни от качествени хостинг услуги.

Калин Василев

Управител

„Делта Софтмедия" се грижи за хостването на на някой от най-отговорните ни корпоративни сайтове, интранет система със специфични софтуерни и хардуерни изисквания, както и популярна публични SAAS система. 

Фирмата ни присъства в уеб-пространстовото повече от 10 години, през което време сме имали възможност да работим съвместно с голяма част от българските доставчици на хостинг услуги. „Делта Софтмедия" изпъква сред останалите, като един от най-съвременните и гъвкави доставчици.

Емил Попов

Мениджър