За Нас

За нас

Ние сме повече от хостинг доставчик! Ние сме вашият доверен партньор в бизнеса.

Повече от 12 години доказано качество

Специалисти на световно ниво

Инвестиции в иновации

Висока степен на защита и сигурност

Кои сме ние

Delta.BG е една от водещите хостинг компании в страната, която оперира на българския пазар от 2009 година. Компанията предлага на своите клиенти широк спектър от индивидуални и специализирани облачни решения, като имплементира последните технологични тенденции, благодарение на специалисти, които притежават световно ноу-хау. Мисията на компанията е да продължи да трансформира бизнесите на клиентите си, като им предоставя възможно най-добрите персонализирани хостинг решения, превръщайки многогодишния опит в работещо решение. Ценностите на Delta.BG са изцяло фокусирани върху грижата и нуждите на клиента.Нашият екип

 

Специализирани сме в изграждането на Cloud услуги, проектирането и внедряването на сложни инфраструктурни решения. Екипът от специалисти, който сме изградили, е сертифициран с LPIC-1, LPIC-2, LPIC-3, RHCSA, RHCE и CCNA, за да гарантираме на клиентите си високо ниво на обслужване и компетенция при вземането на сложни технически решения.


Гордеем се с факта, че голяма част от екипа е заедно с нас от самото създаване на компанията.

Стани част от екипа на Делта

Квалификации и сертификати

Нашият екип от системни администратори, мрежови администратори и devops инженери има повече от 10 години доказан опит в сферата на хостинга, облачните услуги и изграждането на инфраструктурни решения.

RHCSA
LPIC-1
LPIC-2
LPIC-3
VMWare
CCNA
Гаранция за качество - ISO 9001:2015

Гаранция за качество

Международен стандарт ISO 9001:2015.

Сертификатът гарантира, че в работата ни използваме набор от добри практики и управленска философия, а фокусът ни пада върху вас - нашите клиенти, изискванията ви и стремежът към непрекъснато подобрение на условията, процесите и резултатите.

Гаранция за сигурност - ISO/IEC 27001:2013

Гаранция за сигурност

Международния стандарт ISO/IEC 27001:2013, поставящ изисквания към Системите за управление на информационна сигурност.

Сертификатът гарантира и потвърждава факта, че осигуряваме информационна сигурност от най-висока степен за клиентите ни.

Гаранция за ниво на ИТ услугата - ISO/IEC 20000-1:2018

Гаранция за ниво на ИТ услугата

Международен стандарт ISO/IEC 20000-1:2018.

ISO/IEC 20000-1:2018 е международен стандарт, фокусиран върху управление на ИТ услуги. Той гарантира, че знаем как и можем да отговорим на изискванията на клиентите, включително управление на инциденти, заявки, непрекъснатост, достъпност и ниво на качество на услугата.

Инфраструктура

Технически параметри

 • Клас Tier 3+ (напълно неутрален) дата център, разположен в гр. София
 • Собственна трансформаторна станция (независими А и В трансформатори);
 • Помещения за дизел-генераторна група;
 • Отказоустойчивост N+1 за всеки отделен компонент на електрозахранването;
 • Четири независими трасета на електрозахранване;
 • Климатизация - N+1 резервирана;
 • Осигурената температурна среда на работа е 21°C ± 2°C при 50% влажност;
 • Многозонова система за пожароизвестяване за всички помещения;
 • Системи за профилиране на клиентите и контрол на достъпа;
 • Системи за постоянно видеонаблюдение и въоръжена охрана.
 
Data Center

Дата центърът, използван от Delta.BG, е от клас Tier 3+ (напълно неутрален).
Възможност за самостоятелна работа на дата центъра, без достъп до националната електричерска мрежа. Свързаността и Интернет капацитетите са подсигурени от най-големите доставчици в Европа и света. Трасетата са напълно независими, с директна връзка към всички backbone точки, както в България, така и в Европа, Северна Америка и Азия. Комуникационното оборудване се монтира съгласно световните стандарти в 19-инчови ракове, напълно подсигурена и независима климатизация, вентилация и електрозахранване. Всички RACK шкафове на Delta.BG разполагат с датчици за измерване на влажността и температурата, като същите са налични и на сървърното и мрежово оборудване и позволяват мониторинг в реално време.

Ние гарантираме

 • Интернет - 30+ Gbps капацитет
 • Напълно независима DWMD транспортна мрежа
 • 24x7 денонощно обслужване на клиенти
 • Наличност на Услугата > 99,9%
 • Local and BG Peering
  • директна връзка с всички локални и регионални Интернет ексчейнджи (IX) – BIX, OMMIX
  • директна връзка с 99,99% от всички БГ пиъри
 • Интернет, Наети линии, Локален и BG Peering
Colocation

Услугите, предоставяни от Delta.BG, са подсигурени от 3 независими интернет доставчика към международната мрежа. Можете да разгледате детайлите тук: http://bgp.he.net/AS8860

Оптичната мрежа, позволява на Delta.BG да осигури надеждна и денонощна свързаност с всички страни в региона както и всички основни Европейски IXs.

Нашите клиенти

Успехът на нашите клиенти е успех за Delta! Виж всички

HiComm

Тъй като сайтовете на Хайком и Гоу Гайд са ни основен бизнес инструмент, всякакви смущения в работата на редакторите с бекенда, както и всякакво прекъсване на достъпа до медиите са критични проблеми за нас. След като преминахме на клауд решение в Делта тези проблеми изцяло отпаднаха. 

Никола Папукчиев

Главен редактор и управляващ партньор, HiComm

Prodesign.

Когато държите на лично отношение в работата си с клауд доставчика ви, то със сигурност ще го откриете при колегите от DELTA!

Мариан Найденов

Управител, Prodesign.

eBag.bg

Впечатлението ни от Delta.BG е много позитивно. В началото техническият им екип изслуша старателно изискванията ни и предложи архитектура базирана на нашето предложение, но с добавени реални подобрения. Отделиха достатъчно време, за да отговорят на притесненията ни и да ни помогнат да намерим точно на какво се дължи проблема. През цялото време на работата по проекта, те демонстрираха отлични технически знания, много добра комуникация и бързо изпълнение на задачите.

Директор IT

Head of IT, eBag.bg