header image

Хостинг решения за ERP и CRM системи

Използването на ERP и CRM системи от развиващи се технологични компании е интегрална част от модерните бизнес процеси. За оптималното функциониране на тези системи е необходима качествена и защитена хостинг среда.

Фиксирани оперативни разходи

Хостинг решението за ERP и CRM системи е добра възможност за възвръщаемост на инвестициите, като позволява да намалите и фиксирате вложенията, спрямо поставените бизнес цели.

100% надеждност и 99.99% uptime

Центърът за данни, в който е разположена инфраструктурата на Delta подсигурява непрекъснато функциониране на системите.

Сигурност и защита

В проектирането на хостинг решението за ERP и CRM системи, са заложени максимални параметри на защита и сигурност за всички данни и информация.

24/7 поддръжка

Задълбочените познания за спецификата на системите и опита на квалифицирания ни екип са гаранция за професионална 24/7 поддръжка.

Управление и администрация

Нашият екип от висококвалифицирани специалисти ще се погрижим за вашата инфраструктура 24 часа в денонощието, за вас остава само да се фокусирате върху развитието на бизнеса си.

Направи запитване

Изграждаме оптимални решения, на база изискванията на вашата ERP или CRM система

Конфигурирано хостинг решение, което:
- е разработено специално за системи, които са основата на бизнес процесите на средни до големи компании и се характеризират с голямо и постоянно натоварване;
- осигурява висока степен на защита на целия информационен поток, без да се отрази негативно на скоростта и производителността;
- проектирано да бъде гъвкаво, за да оптимизира ресурсите и увеличи капацитета на действие;
- е поддържано от екип специалисти по вашия проект, които при необходимост да реагират бързо и професионално.

Нашите клиенти

Успехът на нашите клиенти е успех за Delta! Виж всички

Сайтът ни падаше често, поради достигане на лимитите на ресурсите ни и в такива моменти ние губим реални продажби точно в месеците, в които имаме повече активности. След прехвърлянето на cloud хостинг в Delta.bg сайтът се зарежда няколко пъти по-бързо при нормално натоварване, а клауд-ът ни дава възможността да увеличаваме лесно ресурсите си, когато имаме нужда.

Татяна Атанасова

Мениджър Уебсайт, Sanita.bg

При предишния доставчик сайтът ни падаше твърде често. Вашият екип подходи професионално, като анализира натоварването и самия софтурер и състави план как да се отстранят и избегнат причините за падане на сайта, както и да се увеличи скоростта на зареждане. Съпорт екипът на Делта ни съдейства своевременно при всякакви възникнали въпроси и проблеми.

Конрад Рейзмунд

Собственик, IVET.bg

След като преместихме сайта в Delta.bg, той започна да се зарежда изключително бързо. На първия Луд петък, след като преместихме магазина, реализирахме 3 пъти по-вече продажби, отколкото предишната година, а в случай на проблем, съпортът на Delta реагира бързо и адекватно, дори и в 2 часа през нощта.
Определено Ви препоръчваме като добър и надежден партньор.