header image

Хостинг решения за ERP и CRM системи

Използването на ERP и CRM системи от развиващи се технологични компании е интегрална част от модерните бизнес процеси. За оптималното функциониране на тези системи е необходима качествена и защитена хостинг среда.

Фиксирани оперативни разходи

Хостинг решението за ERP и CRM системи е добра възможност за възвръщаемост на инвестициите, като позволява да намалите и фиксирате вложенията, спрямо поставените бизнес цели.

100% надеждност и 99.99% uptime

Центърът за данни, в който е разположена инфраструктурата на Delta подсигурява непрекъснато функциониране на системите.

Сигурност и защита

В проектирането на хостинг решението за ERP и CRM системи, са заложени максимални параметри на защита и сигурност за всички данни и информация.

24/7 поддръжка

Задълбочените познания за спецификата на системите и опита на квалифицирания ни екип са гаранция за професионална 24/7 поддръжка.

Управление и администрация

Нашият екип от висококвалифицирани специалисти ще се погрижим за вашата инфраструктура 24 часа в денонощието, за вас остава само да се фокусирате върху развитието на бизнеса си.

Направи запитване

Изграждаме оптимални решения, на база изискванията на вашата ERP или CRM система

Конфигурирано хостинг решение, което:
- е разработено специално за системи, които са основата на бизнес процесите на средни до големи компании и се характеризират с голямо и постоянно натоварване;
- осигурява висока степен на защита на целия информационен поток, без да се отрази негативно на скоростта и производителността;
- проектирано да бъде гъвкаво, за да оптимизира ресурсите и увеличи капацитета на действие;
- е поддържано от екип специалисти по вашия проект, които при необходимост да реагират бързо и професионално.

Нашите клиенти

Успехът на нашите клиенти е успех за Delta! Виж всички

Делта Софтмедия са изключително коректни партньори - на всяка цена прецизни, точни и отговорни. За екипът на Делта Софтмедия ООД на първо място са нуждите на техните клиенти, което всъщност е едно от най-големите им предимства пред конкуренцията им.

Антоанета Илиева

Мениджър Администрация и IT, Травъл Партнър България ЕООД

Делта Софтмедия ООД е предпочитан доставчик на хостинг услуги от ОРМ.БГ ООД. През цялото време на нашето партньорство, висококвалифицираният и мотивиран екип показва своя професионализъм по всеки един въпрос, касаещ необходимостта ни от качествени хостинг услуги.

Калин Василев

Управител, orm.bg

„Делта Софтмедия" се грижи за хостването на на някой от най-отговорните ни корпоративни сайтове, интранет система със специфични софтуерни и хардуерни изисквания, както и популярна публични SAAS система. 

Фирмата ни присъства в уеб-пространстовото повече от 10 години, през което време сме имали възможност да работим съвместно с голяма част от българските доставчици на хостинг услуги. „Делта Софтмедия" изпъква сред останалите, като един от най-съвременните и гъвкави доставчици.