ERP и CRM системи

Хостинг решения за ERP и CRM системи

Използването на ERP и CRM системи от развиващи се технологични компании е интегрална част от модерните бизнес процеси. За оптималното функциониране на тези системи е необходима качествена и защитена хостинг среда.

Направи запитване

Фиксирани оперативни разходи

Хостинг решението за ERP и CRM системи е добра възможност за възвръщаемост на инвестициите, като позволява да намалите и фиксирате вложенията, спрямо поставените бизнес цели.

100% надеждност и 99.99% uptime

Центърът за данни, в който е разположена инфраструктурата на Delta, подсигурява непрекъснато функциониране на системите.

Сигурност и защита

В проектирането на хостинг решението за ERP и CRM системи са заложени максимални параметри на защита и сигурност за всички данни и информация.

24/7 поддръжка

Задълбочените познания за спецификата на системите и опита на квалифицирания ни екип са гаранция за професионална 24/7 поддръжка.

Управление и администрация

Нашият екип от висококвалифицирани специалисти ще се погрижим за вашата инфраструктура 24 часа в денонощието, за вас остава само да се фокусирате върху развитието на бизнеса си.

Направи запитване

Изграждаме оптимални решения, на база изискванията на вашата ERP или CRM система

Конфигурирано хостинг решение, което:
- е разработено специално за системи, които са основата на бизнес процесите на средни до големи компании и се характеризират с голямо и постоянно натоварване;
- осигурява висока степен на защита на целия информационен поток, без да се отрази негативно на скоростта и производителността;
- проектирано да бъде гъвкаво, за да оптимизира ресурсите и увеличи капацитета на действие;
- е поддържано от екип специалисти по вашия проект, които при необходимост да реагират бързо и професионално.

Нашите клиенти

Успехът на нашите клиенти е успех за Delta! Виж всички

HiComm

Тъй като сайтовете на Хайком и Гоу Гайд са ни основен бизнес инструмент, всякакви смущения в работата на редакторите с бекенда, както и всякакво прекъсване на достъпа до медиите са критични проблеми за нас. След като преминахме на клауд решение в Делта тези проблеми изцяло отпаднаха. 

Никола Папукчиев

Главен редактор и управляващ партньор, HiComm

Prodesign.

Когато държите на лично отношение в работата си с клауд доставчика ви, то със сигурност ще го откриете при колегите от DELTA!

Мариан Найденов

Управител, Prodesign.

eBag.bg

Впечатлението ни от Delta.BG е много позитивно. В началото техническият им екип изслуша старателно изискванията ни и предложи архитектура базирана на нашето предложение, но с добавени реални подобрения. Отделиха достатъчно време, за да отговорят на притесненията ни и да ни помогнат да намерим точно на какво се дължи проблема. През цялото време на работата по проекта, те демонстрираха отлични технически знания, много добра комуникация и бързо изпълнение на задачите.