Защо да изберем SSD виртуален сървър (VPS)

Delta.BG

SSD VPS hostingОт началото на тази година ние в Делта.БГ предлагаме SSD виртуални сървъри на клиентите си. Доста често се сблъскваме с въпроса: “А защо да изберем SSD VPS, каква е разликата?”

Ако искаме да отговорим с една думичка, то тя би била “бързина”. Това се дължи на технологията за проектиране на SSD хард дисковете (Solid State Drive), при която напълно отсъстват движещи се елементи в тяхната конструкция и това прави достъпа до информацията на диска изключително бърз.

Има няколко причини да се спрете на SSD виртуален сървър, ако за вас качеството на предлаганите услуги е от значение.

Както добре знаем, скоростта на зареждане на вашия сайт е важна за по-добро потребителско изживяване на посетителите.  Не без значение е тя и за доброто ви позициониране в търсачките, един от водещите фактори за което е отново добрата скорост.

Ако искате сами да се уверите в предимствата на екстремно бързия хостинг на изключително достъпна цена, разгледайте офертите ни за виртуални сървъри или се свържете с нас, за персонална консултация относно най-добрите хостинг решения за вашия бизнес.

Delta.BG

Delta.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Delta.BG.

Абонирайте се за Delta Cloud бюлетин

Абонирайте се за бюлетина на Delta Cloud, за да получавате ексклузивни оферти, актуални новини, статистики и ценна информация за облачните технологии, информационната сигурност и услугите, които предлагаме.