Следващата хостинг стъпка с Black Friday 2016!

Delta.BG

Black Friday в Delta.BG

Остават броени дни до така чакания от всички Black Friday. Както всяка година, ви очакват специални намаления на нашите услуги. Днешната статия е насочена към всички вас, които не сте сигурни дали сте готови за самия ден. Ще разясним дали се нуждаете от нова хостинг услуга.

Повечето от вас са се сблъсквали с различни ограничения на своя хостинг план. Това се случва често в сегашния период на годината, в който един след друг дебнат празници, носейки всевъзможни отстъпки, а стях и огромен трафик за вашия уеб сайт. Знаем, че всяка година по това време хората, които търсят всякакви решения на този проблем, са много.

Важно е да бъдете подготвени за предстоящите празници, така че и вие, и вашият онлайн бизнес да се чувствате добре.

От Delta.BG винаги сме се грижили за качеството на предлаганите услуги и затова ви препоръчваме да се подготвите за предстоящите празнични дни, като предвидите очаквания ръст в броя на посещенията. Ако се съмнявате дали сегашният ви хостинг план  би се справил с извънредното натоварване, то се свържете с нашия екип, за да сте сигурни в уебсайта си.

За Black Friday ви подготвихме специални оферти, така че ако бюджетът ви не достига за по-висок хостинг план, очаквайте 25.11.2016г.

Нека обаче да бъдем по-конретни в това, за което пишем. Ограничения, като използвано CPU време, брой файлове или големината им, при повечето споделени хостинг планове наистина могат да спрат вашия бизнес. Съвсем логичната и стандартна стъпка е преминавате към VPS план. Защо обаче да преминете и какви са предимствата пред споделения хостинг?

1. Гъвкавост

Параметрите на всеки VPS сървър могат да бъдат променяни, без това да затрудни услугата по някакъв начин или да доведе до нейното спиране.

2. Възможности

Желаете специфичен software да бъде поставен. Това е напълно възможно и безпроблемно да се извърши в такава среда.

3. Настройки

Страниците ви изискват специфични PHP настройки? При VPS сървърите това може да бъде изпълнено. Същото се отнася и за настройки при специфични настройки. Подобни ограничения не съществуват при VPS, защото те могат да бъдат настройвани индивидуално според ваши изисквания.

4. Без ограничения

Добавяйте домейн имена или бази данни без ограничения.

Важно е да помислите и за самия software, който трябва и може да използвате. Започнете от базовите неща, като каква операционна система да използвате. Ако сте запознат с Ubuntu или CentOs, изберете някоя от тях. Така работата със сървъра ви ще бъде по-удобна.

Обърнете внимание на това кой уеб сървър е най-подходящ за страниците ви. Доказалите се през времето Apache и Nginx са чудесен избор, но по-нови предложения, като LiteSpeed, може да са по-добрият вариант за вас.

Може би най-важният компонент откъм software е версията на PHP. Всеки желае страницата му да зарежда максимално бързо и затова е препоръчително да използватенай-новата версия - PHP 7. Необходимо е обаче да проверите предварително дали страниците ви са пригодени да работят с нея.

Ние пък ще ви oсигурим максимално бърз SSD диск, с който ще постигнете и тази така желана скорост на страницата ви. Напомняме също, че предоставяме буфер на RAM паметта. Това означава, че при пиков трафик на сайта ви, ще разполагате с необходимите ресурси, за да не изпитвате затруднения.

Очаквайте Black Friday в Delta.BG, защото сме ви подготвили специални отстъпки, както за нови клиенти, така и за всички вас, които вече ни се доверихте!

Пазаруването скоро ще започне, а вие бъдете готови за него!

Очаквайте Black Friday в Delta.BG на 25 ноември 2016г.!

Delta.BG

Delta.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Delta.BG.

Абонирайте се за Delta Cloud бюлетин

Абонирайте се за бюлетина на Delta Cloud, за да получавате ексклузивни оферти, актуални новини, статистики и ценна информация за облачните технологии, информационната сигурност и услугите, които предлагаме.