Температурите се повишават - нашите цени НАМАЛЯВАТ!

Delta.BG

Температурите в България чувствително се повишават, но нашите цени - напротив. И този месец DELTA.BG ще зарадва своите настоящи и бъдещи клиенти с поредната промоция!

Промоцията този месец е 25% отстъпка от цената на всички VPS планове!

От нея настоящите клиенти ще могат да се възползват, като се свържат с отдел "Продажби". Ако клиент, закупил VPS е предплатил за 3 месеца (да кажем - до м. Юни вкл.) и иска да се възползва от настоящата промоция то той трябва: 1) да се свърже с отдел "Продажби" и 2) да заяви желанието си да заплати за следващия период (Юли-Септември) - тогава той ще заплати вместо стандартната цена за три-месечен период, само 75% от нея! Лесно и бързо, нали?

Ако  все още не сте наш клиент, то за вас е още по-лесно да се възползвате от новата ни промоция - просто въведете промо кода 25OFF при закупуване на нов VPS и цената, която виждате в таблицата автоматично ще бъде преизчислена и вие ще заплатите 25% по-малко!

Промоцията е в сила от 01.05.2010 до 31.05.2010, затова - възползвайте се сега!

Delta.BG

Delta.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Delta.BG.

Абонирайте се за Delta Cloud бюлетин

Абонирайте се за бюлетина на Delta Cloud, за да получавате ексклузивни оферти, актуални новини, статистики и ценна информация за облачните технологии, информационната сигурност и услугите, които предлагаме.