Как да избера VPS доставчик?

Delta.BG

В днешно време, много бизнеси се разширяват в Интернет пространството. Много хора, занимаващи се с бизнес си задават въпроса "Как да избера най-добрия сървър, който да задоволи всичките нужди на моя бизнес?". DELTA.BG ще се опита да ви даде няколко съвета при избор на правилния VPS доставчик.

  • Сигурност. При VPS, физическите наети сървъри са разделени на виртуални, които се продават отделно. Това ви дава сигурността, че всички виртуални сървъри работят самостоятелно един от друг,  и няма начин някой друг да има достъп до информацията на вашия сървър, както и до данните, които съхранявате там.
  • Стабилност. Един от най-важните критерии при избор на VPS доставчик е стабилността на неговите сървъри. Чрез платформата OpenVZ ние от DELTA.BG ви предлагаме напълно изолирана среда на работа на виртуалните сървъри, което ви гарантира стабилност и сигурност.
  • Лични настройки. При нас вие имате възможността да настройвате вашите сървъри както искате. Да правиш каквото искаш със сървъра е един от най-важните аспекти от притежаването на такъв. При DELTA.BG вие имате избор от няколко Linux дистрибуции. и свободата да инсталирате какъвто софтуер желаете на тях.
  • Цена. Да намерите добър VPS хостинг на достъпна цена е може би най-важния критерий. Тъй като на един физически сървър има няколко на брой виртуални сървъра, цената на един VPS винаги е по-ниска от тази на цял нает сървър.
  • Поддръжка. Това е аспекта, който говори най-много за качеството на услугите на дадения доставчик. Никой не обича при проблем със сайта му да чака по ден-два, за помощ. Поддръжката при нас е 24часа / 7 дни в седмицата и при проблем реакцията ще бъде максимално бърза. Мотото на DELTA.BG e Клиентът преди всичко!
Delta.BG

Delta.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Delta.BG.

Абонирайте се за Delta Cloud бюлетин

Абонирайте се за бюлетина на Delta Cloud, за да получавате ексклузивни оферти, актуални новини, статистики и ценна информация за облачните технологии, информационната сигурност и услугите, които предлагаме.