Гордеем се да споделим - Jump.BG е вече част от Delta.BG

Delta.BG

Гордеем се да споделим - Jump.bg е вече част от Delta.bg Имаме удоволствието да обявим, че хостинг компанията Delta.BG придоби Jump.BG . За своите шест години на българския пазар Delta.BG се превърна в синоним за качество и успех. Доказателство за това е изключителното доверие на сериозни бизнес клиенти и партньори, което успяхме да спечелим и оправдаем.

Развивайки се в годините, стигнахме до момента, в който е време за нови предизвикателства. Насочихме се към Jump.BG, защото открихме единомислие и обща визия за бъдещото ни развитие. Съвместната работа на двете компании ще ни позволи  да допълним и разширим портфолиото от услуги, които предлагаме на българския пазар.

Споразумението беше подписано от двете страни през месец май. В следващите няколко месеца положихме съвместни усилия да доразвием и разширим предлаганите услуги. Наблегнахме на качеството, достъпността на техническата поддръжка, както и на разнообразието от нови продукти и услуги. Запазихме и синхронизирахме дейността си със служителите на Jump.BG. Инвестирахме допълнително в обучение на екипа и подобряване на инфраструктурата.

[caption id="attachment_550" align="aligncenter" width="552"]Драгомир Желев, собственик на Delta.BG Драгомир Желев, собственик на Delta.BG[/caption]

“Придобиването на Jump.BG е част от дългосрочната стратегия на Delta.BG да предлага нови продукти и качествени услуги. Това ще ни позволи с общи усилия да се наложим като лидер на българския хостинг пазар. Водещо за развитието на компанията винаги е било качеството на услугата и перфектната, денонощна техническа поддръжка.

Още при създаването на Delta.BG през 2009 година привлякохме група клиенти, предоставяйки им възможността да тестват услугите ни. Работихме заедно, в синхрон с нашите партньори,  търсейки постоянна обратна връзка. Това ни позволи да спечелим тяхното доверие и признание за години напред. Гордеем се, че работим с коректни и взискателни партньори, оценяващи високо предлаганите от нас услуги”, сподели Драгомир Желев, собственик на Delta.BG.

За Delta.BG

Българска хостинг компания, създадена на 4 декември 2009 година. Специализирана е в предоставяне и поддръжка на три вида продукта - виртуални, наети сървъри и колокация. Фокусът на компанията е насочен предимно към IT фирми и корпоративни клиенти със специфични изисквания за изчислителна мощ. Delta.BG разполага с добре развита инфраструктура и висококвалифицирани специалисти. Непрекъснато инвестира в повишаване качеството на предлаганата услуга.

За Jump.BG 

Българска хостинг и домейн компания, създадена през 2011 година. Предлага богат набор от хостинг услуги - домейни, уеб хостинг решения, виртуални и наети сървъри, разнообразни хостинг пакети както и индивидуални конфигурации. Фирмата предоставя качествена и навременна техническа поддръжка по всяко време на денонощието.

Delta.BG

Delta.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Delta.BG.

1 коментар

Нова сделка на българския хостинг пазар | Investbg.net - Инвестиции

[…] Пазарът на хостинг услуги в България продължава със своята консолидация: компанията Delta.bg обяви, че придобива своя конкурент Jump.bg, става ясно от сайта й. […]

Абонирайте се за Delta Cloud бюлетин

Абонирайте се за бюлетина на Delta Cloud, за да получавате ексклузивни оферти, актуални новини, статистики и ценна информация за облачните технологии, информационната сигурност и услугите, които предлагаме.