Delta.BG @ Уеб Експо 2010

Delta.BG

Тази година изложението за Интернет ще се проведе в 3 града последователно - София на 31-ви Май, Пловдив на 2-ри Юни и Варна на 4-ти Юни.

Уеб Експо 2010 е насочено към маркетинг мениджъри и управители на фирми, търсещи решения за уеб дизайн и разработка, интернет маркетинг, електронна търговия, бизнес приложения и уеб услуги. Събитието е насочено и към професионалистите в уеб бранша, които искат да се информират за новостите и услугите на пазара, както и да създадат полезни контакти.

Уеб Експо тази година ще включва:

1. Изложение

Над 60 фирми - лидери в ИТ бранша ще показват тенденциите в IT сектора, както и своите услуги и продукти. На събитието във Варна, ще можете имате възможността да посетите щанда на Delta.BG, и да разберете повече за нашите услуги директно от нас!

2. Семинарна част

Във всеки от 3те града, ще се обсъждат горещи теми, засягащи настоящото състояние на ИТ бранша. За повече информация може да прегледате програмата на изложението на адрес http://www.webxpo.net/pages/index/id/32

3. Други мероприятия

Освен изложението и семинарите, ще имате възможност да посетите безплатно различни презентации. Нещото наречено Нетуъркинг Бар пъкще ви даде възможност да създадете контакти и да обемяте идеи. Също така в рамките на изложението ще се проведат индивидуални кариерни и StartUP консултации за желаещите да започнат и развиват собствен бизнес.

Участието на Уеб Експо 2010 е напълно безплатно - едиственото, което трябва да направите е да се регистрирате на сайта, за да може на входа да получите своя бадж, с който може да присъствате на цялото изложение.

Delta.BG

Delta.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Delta.BG.

1 коментар

it.linkovete.com

<strong>Delta.BG @ Уеб Експо 2010...</strong> Тази година изложението за Интернет ще се проведе в 3 града последователно – София на 31-ви Май, Пловдив на 2-ри Юни и Варна на 4-ти Юни. Уеб Експо 2010 е насочено към маркетинг мениджъри и управители на фирми, търсещи решения за уеб дизайн и разработк...

Абонирайте се за Delta Cloud бюлетин

Абонирайте се за бюлетина на Delta Cloud, за да получавате ексклузивни оферти, актуални новини, статистики и ценна информация за облачните технологии, информационната сигурност и услугите, които предлагаме.