Delta.BG на Varna@Startup

Delta.BG

На 29-ти и 30-ти Май, 2010-та година в Младежки дом, Варна ще се проведе конференцията за млади предприемачи - Startup@Varna. За пояснение, символа @ в името на събитието значи, че  то е независимо организирано за г. Варна.

StartUP@Varna има за цел да събере на едно място млади хора, които искат да започнат или вече имат собствен бизнес. На конференцията опитни местни предприемачи ще споделят своя опит с младите посредством лекции и дискусии. В програмата на конференцията са включени основните стъпки, които са необходими за започване и развитие на успешен бизнес, както и съпъстващите ги ключови въпроси. Всяка от лекциите ще е с максимална продължителност 20 минути, като след всяка лекция ще могат да се задават въпроси на лектора.

Дискусиите ще се провеждат в следния вид: участват до 5 лектора, като всеки има 3 минути, за да изложи своята теза. След това се включват участниците. Общата продължителност на 1 дискусия е 40 минути.

Освен лекции и дискусии, на събитието ще се проведат и т.н. speed networking сесии и игри, които ще помогнат на участниците да създадат максимум полезни контакти с потенциални инвеститори, партньори и клиенти.

На това събитие, DELTA.BG, като една млада и успешно развиваща се компания, ще е в ролята на основен спонсор, а за всички, които искат да участват - можете да закупите билети като посетите сайта на събитието - http://www.startupatvarna.org/.

Delta.BG

Delta.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Delta.BG.

Абонирайте се за Delta Cloud бюлетин

Абонирайте се за бюлетина на Delta Cloud, за да получавате ексклузивни оферти, актуални новини, статистики и ценна информация за облачните технологии, информационната сигурност и услугите, които предлагаме.