Delta.BG на гости при страхотните студенти в НБУ

Delta.BG

[caption id="attachment_571" align="aligncenter" width="584"]Delta.BG на гости при студентите в НБУ Томислав Савов, Delta.bg, Ленко Йорданов, Ilyan.com, Георги Малчев, Mtel.bg[/caption]

Екипът на Delta.BG имахме страхотната възможност да участваме в лекция от курса "Комуникации в социалните мрежи“, част от магистърската програма „Рекламен мениджмънт и визуален брандинг“ в НБУ.

twoПоканата дойде лично от Георги Малчев, Head of Digital Marketing в Mtel и преподавател в НБУ. Желанието му е да внесе доза реалност в обучението на магистрите и те да работят по проекти за реални клиенти, доколкото е възможно. През годините задания са давали WWF, “Оргахим”, Aladin Foods, BB-Team, училища Intellect, Moitepari.bg и др.

triНашият маркетинг мениджър Томислав Савов имаше удоволствието да изнесе презентация пред студентите, в която представи компанията ни и им даде възможността да надникнат в нашия хостинг свят, изпълнен с предизвикателства.

foorЗаедно с Малчев в обучението се включи и Ленко Йорданов, Digital Performance Strategies в ilyan.com. Двамата разкриват на студентите тенденциите в дигиталния свят на маркетинга.

Екипът ни благодари за предоставената възможност и им пожелаваме успех  в предстоящите начинания!

Delta.BG

Delta.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Delta.BG.

Абонирайте се за Delta Cloud бюлетин

Абонирайте се за бюлетина на Delta Cloud, за да получавате ексклузивни оферти, актуални новини, статистики и ценна информация за облачните технологии, информационната сигурност и услугите, които предлагаме.