Автоматични плащания със Stripe в Delta.bg

Delta.BG

От днес е по-лесно от всякога да плащате автоматично за услугите на Delta.bg, без никакъв риск да пропуснете крайния срок. Това стана възможно благодарение на платформата  Stripe, която отскоро е в България.

Чрез услугите на Stripe можете да активирате автоматичното заплащане на изтичащия ви абонаментен план. Веднъж щом сте платили чрез платформата, 15 дни преди крайния срок ще получите съобщение, че предстои абонаментът ви да бъде подновен. А ако не промените настройките, най-късно седмица преди последния ден услугата ще бъде продължена с автоматично плащане. Ако по някаква причина трансферът не мине, веднага ще получите съобщение, за да можете да вземете мерки навреме. При това автоматичното плащане е без никакви допълнителни такси.

Предимствата от новата услуга определено не са за подценяване! Така няма риск да пропуснете крайния срок, което понякога може да причини сериозни проблеми. Само си представете как изгражданият с години фирмен сайт може да изгуби домейна си от подобно дребно недоглеждане. 
Важно е да се отбележи и сигурността. Всички данни за плащането се съхраняват и управляват от Stripe. А далеч не е случайно, че компанията е третият най-скъп стартъп в света - на сигурността, която тя предлага, човек определено може да се довери. Нещо повече - благодарение на технологиите, използвани от Stripe, не е нужно да въвеждате допълнителна информация, да мислите за съобщения и двуфакторна автентикация - веднъж съхранени, данните на банковата ви карта са достатъчни са последващите автоматични плащания. А на вас ви остава да се насладите на сигурността и качеството на услугите, предлагани от Делта.бг.

Delta.BG

Delta.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Delta.BG.

Абонирайте се за Delta Cloud бюлетин

Абонирайте се за бюлетина на Delta Cloud, за да получавате ексклузивни оферти, актуални новини, статистики и ценна информация за облачните технологии, информационната сигурност и услугите, които предлагаме.