Автори

Delta.BG

Delta.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Delta.BG.

Павел Недялков

Павел Недялков

Павел е с над 15 годишен опит в телекомуникациите и е работил в редица международни технологични компании. Когато не подготвя оферти, пише статии, чете за нови технологии или кръстосва планинските пътеки.

Sofia Petrova

Sofia Petrova

Софи е упорита и всестранно развита личност. Обича маркетинга, обожава книгите и не пропуска възможност да научи нещо ново, което да я направи още по-добра в работата. Софи се грижи за създаването на полезно за вас съдържание и ни помага да достигнем до още потребители и бизнеси, които имат нужда от нашите услуги. Разчитаме на нея, за да направим Delta.bg любим бранд и предпочитан партньор за собствениците на уеб сайтове и онлайн магазини в България.

Тихомир Георгиев

Тихомир Георгиев

С над 10 години опит в техническата поддръжка, основната цел на Тихомир е да запознае клиентите ни как да използват услугите или прилежащият към тях софтуер.

Боряна Попова

Боряна Попова

Боряна обича технологиите и има афинитет към това - сложните неща да бъдат обяснявани разбираемо, за да бъдат достъпни за повече хора. Има интереси и в областите AI, ML, SEO, копирайтинг, дизайн и др. С внимание към детайла и силата на думите, Боряна харесва нетипичните и нестандартни решения и обича да излиза out of the box.

Детелин Илиев

Детелин Илиев

Детелин има над 5 годишен опит с Linux и е добре запознат с интерфейса му и работата под команден ред. Разполага със Cpanel сертификат, познава отлично Cpanel средата и с лекота управлява уеб хостинг акаунти. Има богат опит с WordPress и в свободното си време използва платформата за създаване на съдържание.

Теодора Боянова

Теодора Боянова

Теди има интереси в областта на Киберсигурността и успешно се дипломира с тази специалност в ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ гр. Варна, непосредствено след което се присъединява към нашия екип. Желае да се развива в сферата на дигиталния маркетинг, в областта на киберсигурността, цифровата криминалистика, SEO и др.

Борислав Стоянов

Борислав Стоянов

Борислав е част от екипа на делта от 2019 година. Любовта му към Linux операционните системи датира още от ученическите му години. В свободното си време той обича да практикува различни спортове - тенис, волейбол, ски и други.