header image

Хостинг решения за онлайн медии

Основата за максимално бързо и ефективно достигане на информационния поток до целевата аудитория на всяка уеб медия, е правилно конфигурираното хостинг решение. Индивидуалното хостинг решение предлага висока степен на адаптивност и дава възможност за иновативни подходи, които да подсилят бизнес процесите.

Гъвкавост

Хостинг решение, проектирано съобразно необходимостта от бързо увеличаване на ресурсите при достигане на висок трафик.

100% надеждност и 99.99% uptime

Медийният проект е задължително да бъде постоянно онлайн, което се постига от професионално разгърната инфраструктура, съобразена с нуждите на медийната индустрия.

Скорост

Важно условие за постигане на целите на онлайн медия е скоростта на зареждане, която се постига с оптимални настройки на хостинг средата.

24/7 поддръжка

За ефективна и своевременна реакция разчитайте на международно сертифицирани експерти, 24 часа в денонощието.

Управление и администрация

Нашият екип от висококвалифицирани специалисти ще се погрижим за вашата инфраструктура 24 часа в денонощието, за вас остава само да се фокусирате върху развитието на бизнеса си.

Направи запитване

Изграждаме оптимални решения, на база изискванията на вашата онлайн медия

Конфигурирано хостинг решение, което:
- използва оптимален ресурс, който е съобразен с натовареността на уеб медия, и е достатъчно гъвкав да посрещне по-голям трафик;
- осигурява непрекъснатост на използваната услуга, независимо от интензитета на трафика;
- се поддържа от екип специалисти по вашия проект, които при необходимост да реагират бързо и професионално.

Нашите клиенти

Успехът на нашите клиенти е успех за Delta!

„Delta.BG" се грижи за хостването на някои от най-отговорните ни корпоративни сайтове, интранет система със специфични софтуерни и хардуерни изисквания, както и популярна публична SAAS система. Фирмата ни присъства в уеб-пространстовото повече от 10 години, през което време сме имали възможност да работим съвместно с голяма част от българските доставчици на хостинг услуги. „Delta.BG" изпъква сред останалите, като един от най-съвременните и гъвкави доставчици.

Емил Попов

Мениджър, Крестън Булмар

При предишния ни хостинг сайтът редовно падаше и беше изключително бавен, което се отразяваше на продажбите, и клиентите ни бяха изключително недоволни. След като преместихме сайта в Delta.BG, той започна да се зарежда изключително бързо. На първия Луд петък, след като преместихме магазина, реализирахме 3 пъти повече продажби, отколкото предишната година, а в случай на проблем, съпортът на Delta реагира бързо и адекватно, дори и в 2 часа през нощта. Определено Ви препоръчваме като добър и надежден партньор.

Анелия Петришка

Ръководител онлайн магазин, Хиполенд

Сайтът ни падаше често, поради достигане на лимитите на ресурсите ни и в такива моменти ние губим реални продажби точно в месеците, в които имаме повече активности. При прехвърлянето на cloud хостинг в Delta.bg имахме няколко затруднения и вашият екип ни помогна изключително много да преминем по-бързо през този процес. В момента сайтът се зарежда няколко пъти по-бързо при нормално натоварване, а клауд-ът ни дава възможността да увеличаваме лесно ресурсите си, когато имаме нужда.