header image

Хостинг решения за маркетинг и уеб агенции

В постоянно развиващата се дигитална среда, за маркетинг и уеб агенциите е важна свободата на действие в правилно проектирано хостинг решение. Тя им позволява да работят оптимално и безпрепятствено за постигане на максимални резултати, от идейния проект до неговото осъществяване.

Гъвкавост

Хостинг решение, проектирано да бъде оптимално гъвкаво с максимална производителност, за да издържи на натоварването, независимо от периода, темата и обхвата на проекта.

100% надеждност и 99.99% uptime

Онлайн проектите на вашите клиенти са достъпни по всяко време, гаранция за което е изградената собствена Delta инфраструктура в един от най-модерните и високотехнологични центрове за данни на Балканите.

Менажирана инфраструктура

Специализирана инфраструктура за маркетинг и уеб агенции, която се поддържа 24/7 от екип от експерти, с голям опит в изграждане и оптимизиране на хостинг решения с висока скорост и производителност.

Сигурност и защита

Работата с много проекти е свързана с генериране на голям обем информация, която следва да бъде максимално защитена и съхранявана по най-сигурен начин.

Управление и администрация

Нашият екип от висококвалифицирани специалисти ще се погрижим за вашата инфраструктура 24 часа в денонощието, за вас остава само да се фокусирате върху развитието на бизнеса си.

Направи запитване

Изграждаме оптимални решения, на база изискванията на вашата маркетинг и уеб агенция

Конфигурирано хостинг решение, което:
- използва текущия оптимален ресурс, съобразен с натовареността на маркетинг и уеб агенцията, който е достатъчно гъвкав да посрещне по-голямо натоварване, в случай на необходимост;
- осигурява непрекъснатост на използваната хостинг конфигурация, независимо от интензивността на трафика и обхвата на промоционалните кампании;
- се поддържа професионално 24/7 от екип, който при необходимост да оптимизира настройките, на база изискванията на проекта.

Нашите клиенти

Успехът на нашите клиенти е успех за Delta! Виж всички

Сайтът ни падаше често, поради достигане на лимитите на ресурсите ни и в такива моменти ние губим реални продажби точно в месеците, в които имаме повече активности. След прехвърлянето на cloud хостинг в Delta.bg сайтът се зарежда няколко пъти по-бързо при нормално натоварване, а клауд-ът ни дава възможността да увеличаваме лесно ресурсите си, когато имаме нужда.

Татяна Атанасова

Мениджър Уебсайт, Sanita.bg

При предишния доставчик сайтът ни падаше твърде често. Вашият екип подходи професионално, като анализира натоварването и самия софтурер и състави план как да се отстранят и избегнат причините за падане на сайта, както и да се увеличи скоростта на зареждане. Съпорт екипът на Делта ни съдейства своевременно при всякакви възникнали въпроси и проблеми.

Конрад Рейзмунд

Собственик, IVET.bg

След като преместихме сайта в Delta.bg, той започна да се зарежда изключително бързо. На първия Луд петък, след като преместихме магазина, реализирахме 3 пъти по-вече продажби, отколкото предишната година, а в случай на проблем, съпортът на Delta реагира бързо и адекватно, дори и в 2 часа през нощта.
Определено Ви препоръчваме като добър и надежден партньор.