Маркетинг и уеб агенции

Хостинг решения за маркетинг и уеб агенции

В постоянно развиващата се дигитална среда за маркетинг и уеб агенциите е важна свободата на действие в правилно проектирано хостинг решение. Тя им позволява да работят оптимално и безпрепятствено за постигане на максимални резултати - от идейния проект до неговото осъществяване.

Направи запитване

Гъвкавост

Хостинг решение, проектирано да бъде оптимално гъвкаво с максимална производителност, за да издържи на натоварването, независимо от периода, темата и обхвата на проекта.

100% надеждност и 99.99% uptime

Онлайн проектите на вашите клиенти са достъпни по всяко време, гаранция, за което е изградената собствена Delta инфраструктура в един от най-модерните и високотехнологични центрове за данни на Балканите.

Менажирана инфраструктура

Специализирана инфраструктура за маркетинг и уеб агенции, която се поддържа 24/7 от екип от експерти, с голям опит в изграждане и оптимизиране на хостинг решения с висока скорост и производителност.

Сигурност и защита

Работата с много проекти е свързана с генериране на голям обем информация, която следва да бъде максимално защитена и съхранявана по най-сигурен начин.

Управление и администрация

Нашият екип от висококвалифицирани специалисти ще се погрижим за вашата инфраструктура 24 часа в денонощието, за вас остава само да се фокусирате върху развитието на бизнеса си.

Направи запитване

Изграждаме оптимални решения, на база изискванията на вашата маркетинг и уеб агенция

Конфигурирано хостинг решение, което:
- използва текущия оптимален ресурс, съобразен с натовареността на маркетинг и уеб агенцията, който е достатъчно гъвкав да посрещне по-голямо натоварване, в случай на необходимост;
- осигурява непрекъснатост на използваната хостинг конфигурация, независимо от интензивността на трафика и обхвата на промоционалните кампании;
- се поддържа професионално 24/7 от екип, който при необходимост да оптимизира настройките, на база изискванията на проекта.

Нашите клиенти

Успехът на нашите клиенти е успех за Delta! Виж всички

HiComm

Тъй като сайтовете на Хайком и Гоу Гайд са ни основен бизнес инструмент, всякакви смущения в работата на редакторите с бекенда, както и всякакво прекъсване на достъпа до медиите са критични проблеми за нас. След като преминахме на клауд решение в Делта тези проблеми изцяло отпаднаха. 

Никола Папукчиев

Главен редактор и управляващ партньор, HiComm

Prodesign.

Когато държите на лично отношение в работата си с клауд доставчика ви, то със сигурност ще го откриете при колегите от DELTA!

Мариан Найденов

Управител, Prodesign.

eBag.bg

Впечатлението ни от Delta.BG е много позитивно. В началото техническият им екип изслуша старателно изискванията ни и предложи архитектура базирана на нашето предложение, но с добавени реални подобрения. Отделиха достатъчно време, за да отговорят на притесненията ни и да ни помогнат да намерим точно на какво се дължи проблема. През цялото време на работата по проекта, те демонстрираха отлични технически знания, много добра комуникация и бързо изпълнение на задачите.