header image

Хостинг решения за маркетинг и уеб агенции

В постоянно развиващата се дигитална среда, за маркетинг и уеб агенциите е важна свободата на действие в правилно проектирано хостинг решение. Тя им позволява да работят оптимално и безпрепятствено за постигане на максимални резултати, от идейния проект до неговото осъществяване.

Гъвкавост

Хостинг решение, проектирано да бъде оптимално гъвкаво с максимална производителност, за да издържи на натоварването, независимо от периода, темата и обхвата на проекта.

100% надеждност и 99.99% uptime

Онлайн проектите на вашите клиенти са достъпни по всяко време, гаранция за което е изградената собствена Delta инфраструктура в един от най-модерните и високотехнологични центрове за данни на Балканите.

Менажирана инфраструктура

Специализирана инфраструктура за маркетинг и уеб агенции, която се поддържа 24/7 от екип от експерти, с голям опит в изграждане и оптимизиране на хостинг решения с висока скорост и производителност.

Сигурност и защита

Работата с много проекти е свързана с генериране на голям обем информация, която следва да бъде максимално защитена и съхранявана по най-сигурен начин.

Управление и администрация

Нашият екип от висококвалифицирани специалисти ще се погрижим за вашата инфраструктура 24 часа в денонощието, за вас остава само да се фокусирате върху развитието на бизнеса си.

Направи запитване

Изграждаме оптимални решения, на база изискванията на вашата маркетинг и уеб агенция

Конфигурирано хостинг решение, което:
- използва текущия оптимален ресурс, съобразен с натовареността на маркетинг и уеб агенцията, който е достатъчно гъвкав да посрещне по-голямо натоварване, в случай на необходимост;
- осигурява непрекъснатост на използваната хостинг конфигурация, независимо от интензивността на трафика и обхвата на промоционалните кампании;
- се поддържа професионално 24/7 от екип, който при необходимост да оптимизира настройките, на база изискванията на проекта.

Нашите клиенти

Успехът на нашите клиенти е успех за Delta! Виж всички

Травъл Партнър България ЕООД е дъщерно дружество на най-големия европейски туристически концерн TUI Travel Pic в България. Под негово управление са утвърдени туроператори като TUI (Германия, Австрия, Швейцария, Холандия, Полша), Thomson Holidays (Великобритания), Nouvelles Frontieres (Франция), Fritidsresor (Скандинавски страни).

Антоанета Илиева

Мениджър Администрация и IT, Травъл Партнър България ЕООД

Делта Софтмедия ООД е предпочитан доставчик на хостинг услуги от ОРМ.БГ ООД. През цялото време на нашето партньорство, висококвалифицираният и мотивиран екип показва своя професионализъм по всеки един въпрос, касаещ необходимостта ни от качествени хостинг услуги.

Калин Василев

Управител, orm.bg

„Делта Софтмедия" се грижи за хостването на на някой от най-отговорните ни корпоративни сайтове, интранет система със специфични софтуерни и хардуерни изисквания, както и популярна публични SAAS система. 

Фирмата ни присъства в уеб-пространстовото повече от 10 години, през което време сме имали възможност да работим съвместно с голяма част от българските доставчици на хостинг услуги. „Делта Софтмедия" изпъква сред останалите, като един от най-съвременните и гъвкави доставчици.