header image

Хостинг решения за онлайн магазини

Конкуренцията на пазара на онлайн продукти и услуги изисква използването на конкретни хостинг решения, готови да посрещнат нуждите на електронните търговци. Част от успеха на онлайн търговията е възможността да посрещнете бързо голямото натоварване на трафика към вашия онлайн магазин.

Предлаганите от нас хостинг решения помагат да постигнете висока производителност, сигурност и надеждност, независимо коя екомерс платформа сте избрали.

Скорост

Скоростта на зареждане на всеки онлайн магазин е ключов показател за неговата рентабилност. Изборът на най-оптималното хостинг решение е основата за правилното развитие на вашия онлайн бизнес.

100% надеждност и 99.99% uptime

Изградената Delta инфраструктура в един от най-модерните и високотехнологични центрове за данни на Балканите, осигурява максимална надеждност и непрекъсваемост на услугите, необходими за разгръщането на бизнес процесите ви.

Гъвкавост

Анализираме техническите параметри на онлайн магазина и предлагаме комплексно хостинг решение, което да покрива регулярните нужди при оптимално съотношение между разходи и производителност.

24/7 поддръжка

Онлайн проектите са разположени на хостинг среда, поддържана от международно сертифицирани експерти, 24 часа в денонощието.

Управление и администрация

Нашият екип от висококвалифицирани специалисти ще се погрижим за вашата инфраструктура 24 часа в денонощието, за вас остава само да се фокусирате върху развитието на бизнеса си.

Направи запитване

Изграждаме оптимални решения, на база изискванията на вашия онлайн магазин

Конфигурирано хостинг решение, което:
- гарантира високи стойности на параметри, като скорост и производителност без значение от използвания ресурс;
- използва оптимален ресурс, който е съобразен с натовареността на онлайн магазина, и е достатъчно гъвкав да посрещне по-голям трафик;
- е поддържано от екип специалисти по вашия проект, които при необходимост да реагират бързо и професионално.

Нашите клиенти

Успехът на нашите клиенти е успех за Delta! Виж всички

Сайтът ни падаше често, поради достигане на лимитите на ресурсите ни и в такива моменти ние губим реални продажби точно в месеците, в които имаме повече активности. След прехвърлянето на cloud хостинг в Delta.bg сайтът се зарежда няколко пъти по-бързо при нормално натоварване, а клауд-ът ни дава възможността да увеличаваме лесно ресурсите си, когато имаме нужда.

Татяна Атанасова

Мениджър Уебсайт, Sanita.bg

При предишния доставчик сайтът ни падаше твърде често. Вашият екип подходи професионално, като анализира натоварването и самия софтурер и състави план как да се отстранят и избегнат причините за падане на сайта, както и да се увеличи скоростта на зареждане. Съпорт екипът на Делта ни съдейства своевременно при всякакви възникнали въпроси и проблеми.

Конрад Рейзмунд

Собственик, IVET.bg

След като преместихме сайта в Delta.bg, той започна да се зарежда изключително бързо. На първия Луд петък, след като преместихме магазина, реализирахме 3 пъти по-вече продажби, отколкото предишната година, а в случай на проблем, съпортът на Delta реагира бързо и адекватно, дори и в 2 часа през нощта.
Определено Ви препоръчваме като добър и надежден партньор.