header image

Хостинг решения за онлайн магазини

Конкуренцията на пазара на онлайн продукти и услуги изисква използването на конкретни хостинг решения, готови да посрещнат нуждите на електронните търговци. Част от успеха на онлайн търговията е възможността да посрещнете бързо голямото натоварване на трафика към вашия онлайн магазин.

Предлаганите от нас хостинг решения помагат да постигнете висока производителност, сигурност и надеждност, независимо коя екомерс платформа сте избрали.

Скорост

Скоростта на зареждане на всеки онлайн магазин е ключов показател за неговата рентабилност. Изборът на най-оптималното хостинг решение е основата за правилното развитие на вашия онлайн бизнес.

100% надеждност и 99.99% uptime

Изградената Delta инфраструктура в един от най-модерните и високотехнологични центрове за данни на Балканите, осигурява максимална надеждност и непрекъсваемост на услугите, необходими за разгръщането на бизнес процесите ви.

Гъвкавост

Анализираме техническите параметри на онлайн магазина и предлагаме комплексно хостинг решение, което да покрива регулярните нужди при оптимално съотношение между разходи и производителност.

24/7 поддръжка

Онлайн проектите са разположени на хостинг среда, поддържана от международно сертифицирани експерти, 24 часа в денонощието.

Управление и администрация

Нашият екип от висококвалифицирани специалисти ще се погрижим за вашата инфраструктура 24 часа в денонощието, за вас остава само да се фокусирате върху развитието на бизнеса си.

Направи запитване

Изграждаме оптимални решения, на база изискванията на вашия онлайн магазин

Конфигурирано хостинг решение, което:
- гарантира високи стойности на параметри, като скорост и производителност без значение от използвания ресурс;
- използва оптимален ресурс, който е съобразен с натовареността на онлайн магазина, и е достатъчно гъвкав да посрещне по-голям трафик;
- е поддържано от екип специалисти по вашия проект, които при необходимост да реагират бързо и професионално.

Нашите клиенти

Успехът на нашите клиенти е успех за Delta! Виж всички

Делта Софтмедия са изключително коректни партньори - на всяка цена прецизни, точни и отговорни. За екипът на Делта Софтмедия ООД на първо място са нуждите на техните клиенти, което всъщност е едно от най-големите им предимства пред конкуренцията им.

Антоанета Илиева

Мениджър Администрация и IT, Травъл Партнър България ЕООД

Делта Софтмедия ООД е предпочитан доставчик на хостинг услуги от ОРМ.БГ ООД. През цялото време на нашето партньорство, висококвалифицираният и мотивиран екип показва своя професионализъм по всеки един въпрос, касаещ необходимостта ни от качествени хостинг услуги.

Калин Василев

Управител, orm.bg

„Делта Софтмедия" се грижи за хостването на на някой от най-отговорните ни корпоративни сайтове, интранет система със специфични софтуерни и хардуерни изисквания, както и популярна публични SAAS система. 

Фирмата ни присъства в уеб-пространстовото повече от 10 години, през което време сме имали възможност да работим съвместно с голяма част от българските доставчици на хостинг услуги. „Делта Софтмедия" изпъква сред останалите, като един от най-съвременните и гъвкави доставчици.