Онлайн магазин

Ние имаме хостинг решение за всеки онлайн магазин

Конкуренцията на пазара на онлайн продукти и услуги изисква използването на конкретни хостинг решения, готови да посрещнат нуждите на електронните търговци. Част от успеха на онлайн търговията е възможността да посрещнете бързо голямото натоварване на трафика към вашия онлайн магазин.

Предлаганите от нас хостинг решения помагат да постигнете висока производителност, сигурност и надеждност, независимо коя платформа сте избрали.

Направи запитване

Скорост

Скоростта на зареждане на всеки онлайн магазин е ключов показател за неговата рентабилност. Изборът на най-оптималното хостинг решение е основата за правилното развитие на вашия онлайн бизнес.

100% надеждност и 99.99% uptime

Изградената Delta инфраструктура в един от най-модерните и високотехнологични центрове за данни на Балканите, осигурява максимална надеждност и непрекъсваемост на услугите, необходими за разгръщането на бизнес процесите ви.

Гъвкавост

Анализираме техническите параметри на онлайн магазина и предлагаме комплексно хостинг решение, което да покрива регулярните нужди при оптимално съотношение между разходи и производителност.

24/7 поддръжка

Онлайн проектите са разположени на хостинг среда, поддържана от международно сертифицирани експерти, 24 часа в денонощието.

Управление и администрация

Нашият екип от висококвалифицирани специалисти ще се погрижим за вашата инфраструктура 24 часа в денонощието, за вас остава само да се фокусирате върху развитието на бизнеса си.

Направи запитване

Изграждаме оптимални решения, на база изискванията на вашия онлайн магазин

Конфигурирано хостинг решение, което:
- гарантира високи стойности на параметри, като скорост и производителност без значение от използвания ресурс;
- използва оптимален ресурс, който е съобразен с натовареността на онлайн магазина, и е достатъчно гъвкав да посрещне по-голям трафик;
- е поддържано от екип специалисти по вашия проект, които при необходимост да реагират бързо и професионално.

Нашите клиенти

Успехът на нашите клиенти е успех за Delta! Виж всички

HiComm

Тъй като сайтовете на Хайком и Гоу Гайд са ни основен бизнес инструмент, всякакви смущения в работата на редакторите с бекенда, както и всякакво прекъсване на достъпа до медиите са критични проблеми за нас. След като преминахме на клауд решение в Делта тези проблеми изцяло отпаднаха. 

Никола Папукчиев

Главен редактор и управляващ партньор, HiComm

Prodesign.

Когато държите на лично отношение в работата си с клауд доставчика ви, то със сигурност ще го откриете при колегите от DELTA!

Мариан Найденов

Управител, Prodesign.

eBag.bg

Впечатлението ни от Delta.BG е много позитивно. В началото техническият им екип изслуша старателно изискванията ни и предложи архитектура базирана на нашето предложение, но с добавени реални подобрения. Отделиха достатъчно време, за да отговорят на притесненията ни и да ни помогнат да намерим точно на какво се дължи проблема. През цялото време на работата по проекта, те демонстрираха отлични технически знания, много добра комуникация и бързо изпълнение на задачите.