header image

Хостинг решения за онлайн магазини

Конкуренцията на пазара на онлайн продукти и услуги изисква използването на конкретни хостинг решения, готови да посрещнат нуждите на електронните търговци. Част от успеха на онлайн търговията е възможността да посрещнете бързо голямото натоварване на трафика към вашия онлайн магазин.

Предлаганите от нас хостинг решения помагат да постигнете висока производителност, сигурност и надеждност, независимо коя екомерс платформа сте избрали.

Скорост

Скоростта на зареждане на всеки онлайн магазин е ключов показател за неговата рентабилност. Изборът на най-оптималното хостинг решение е основата за правилното развитие на вашия онлайн бизнес.

100% надеждност и 99.99% uptime

Изградената Delta инфраструктура в един от най-модерните и високотехнологични центрове за данни на Балканите, осигурява максимална надеждност и непрекъсваемост на услугите, необходими за разгръщането на бизнес процесите ви.

Виж повече за нашата инфраструктура >

Гъвкавост

Анализираме техническите параметри на онлайн магазина и предлагаме комплексно хостинг решение, което да покрива регулярните нужди при оптимално съотношение между разходи и производителност.

24/7 поддръжка

Онлайн проектите са разположени на хостинг среда, поддържана от международно сертифицирани експерти, 24 часа в денонощието.

Виж повече за нашия екип >

Управление, поддръжка и администрация

Нашият екип от висококвалифицирани специалисти ще се погрижим за вашата инфраструктура 24 часа в денонощието, за вас остава само да се фокусирате върху развитието на бизнеса си.

Нашите услуги

VPS (Virtual Private Server) е решение при което разполагате с ваш собствен и гарантиран сървърен ресурс при което можете да инсталирате и управлявате всякакви приложения. Имате възможност да стартирате с малък сървър и сравнително лесно да увеличите ресурсите му, когато нуждите ви се увеличат.

Предимства на решението: Сигурно и автономно решение, което дава възможност да бъдат инсталирани разнообразни приложения, според вашите нужди. Виртуалните сървъри ви дават относителна гъвкавост за увеличаване на ресурсите при нужда.

За кого е подходящо:Малки и средни онлайн магазини, които имат регулярен трафик и нужда от постоянни ресурси.

Разполагате с ваш собствен физически сървър, на който можете да инсталирате и управлявате всякакви приложения.

Предимства на решението: Автономно решение, което дава възможност да бъдат инсталиране разнообразни приложения според вашите нужди. В сравение с виртуалните сървъри, наетия сървър, ви дава по-голяма сигурност за сметка на гъвкавостта.

За кого е подходящо:Средни и големи онлайн магазини, които имат регулярен трафик и относително малко пикове в трафика и нуждата от сървърен ресурс.

Delta Cloud е решение, проектирано и изградено от нашия екип и е резултат на многогодишния ни опит и анализиране на нуждите на нашите клиенти. Решението представлява съвкупност от сървъри обезпечени от специализиран софтуер, който ви дава възможност да използвате ресурсите, които са ви необходими в момента. Delta Cloud е базиран на “Distributed Storage” решение за съхранение и управление на данните, което дава в пъти по-голяма надеждност и скорост в сравнение с класическите VPS решения.

Предимства на решението: Delta Cloud предоставя същата сигурност и автономност, както виртуалните сървъри и в допълнение ви дава гъвкавостта да променяте ресурсите от които имате нужда с няколко клика на мишката. Допълнително “Distributed Storage” решението ни минимизира риска от “downtime” вследствие на отпадане на диск и увеличава скоростта на четене и запис на данни многократно.

За кого е подходящо: Онлайн магазини, които имат чести или непредвидени пикови натоварвания в следствие на промоции, акции или сезонна активност.

Нашите клиенти

Успехът на нашите клиенти е успех за Delta!

Usit Colours е лицензиран туроператор и е една от най-големите агенции за пътуване в България с повече от 12 години опит.

Делта е наш хостинг партньор, заради техния професионализъм, бързи ...

Росица Панчева

Мениджър

Травъл Партнър България ЕООД е дъщерно дружество на най-големия европейски туристически концерн TUI Travel Pic в България. Под негово управление са утвърдени туроператори като TUI (Германия, Австри ...

Антоанета Илиева

Мениджър Администрация и IT

Делта Софтмедия ООД е предпочитан доставчик на хостинг услуги от ОРМ.БГ ООД. През цялото време на нашето партньорство, висококвалифицираният и мотивиран екип показва своя професионализъм по всеки е ...

Калин Василев

Управител

„Делта Софтмедия" се грижи за хостването на на някой от най-отговорните ни корпоративни сайтове, интранет система със специфични софтуерни и хардуерни изисквания, както и популярна публични SAAS си ...

Емил Попов

Мениджър

Вижте всички препоръки

Изграждаме оптимални решения, на база изискванията на вашия онлайн магазин

Конфигурирано хостинг решение, което:

  • гарантира високи стойности на параметри, като скорост и производителност без значение от използвания ресурс
  • използва оптимален ресурс, който е съобразен с натовареността на онлайн магазина, и е достатъчно гъвкав да посрещне по-голям трафик
  • е поддържано от екип специалисти по вашия проект, които при необходимост да реагират бързо и професионално