Очаквайте скоро партньорската програма на Delta.BG

Delta.BG

Доволни ли сте  от нашите услуги? Ако сте доволни, може би сте ни препоръчали на свои приятели и познати. А не бихте ли желали от това да спечели не само Вашият приятел, а и Вие? Ако отговорите на тези въпроси са „да”, то съвсем скоро очаквайте старта на нашата партньорска програма!

Как работи партньорската програма? Когато някой посети вашият уникален партньорски линк (affiliate link), в неговия браузър се създава бисквитка за срок от 60 дни. Благодарение на нея, ако посетителят посети
Допълнително към своята партньорска програма Delta.BG предлага и уникалната възможност да генерирате собствени промоционални кодове с отстъпки за нашите услуги. Когато някои използва такъв код, генериран от вас, освен, че вие ще получите комисионна, новият клиент получава отстъпка от първоначалната сума, която трябва да заплати. В този случай не е необходимо потребителят да посети вашия партньорски линк – трябва само да използва промоционалния код, който Вие сте му дали. отново нашия сайт, ние ще знаем, че той го е посетил благодарение на вас, и ако този човек закупи някои от продуктите на Delta.BG в рамките на този период, Вие ще получите определен процент от стойността на първоначално заплатената от него сума. Това се нарича „комисионна”. Тази комисионна се начислява към вашата клиентска сметка в Delta.BG и след фиксиран период става достъпна за използване. Можете да използвате тази сума по два начина: или да заплащате за услугите, които ползвате от нас, или да я усвоите. Ще има минималната сума за усвояване.

Разпространението на партньорски линкове зависи изцяло от Вас: можете да поставяте вашия партньорски линк в подписа си по различни форуми, в подписа на пощата си, в профила си във фейсбук, да го постнете в Туитър или пък да използвате някой от нашите банери. Същото важи и за промо-кодовете.

Програмата все още е в тестова фаза!

За включване в партньорската програма, моля обърнете се към Отдел "Поддръжка".

Delta.BG

Delta.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Delta.BG.

Абонирайте се за Delta Cloud бюлетин

Абонирайте се за бюлетина на Delta Cloud, за да получавате ексклузивни оферти, актуални новини, статистики и ценна информация за облачните технологии, информационната сигурност и услугите, които предлагаме.