Март – с хостинг промоция от Delta.BG

Интернет се променя с изключително бързи темпове. Дойде времето, когато вие може да сте в крак с новите тенденции на онлайн пространството, без да се безпокоите за вашата сигурност в мрежата. Вече има хостинг компания, която може да отговори на тази ваша потребност. DELTA.BG е най-новата хостинг компания у нас, чиято основна дейност е съсредоточена в областта на VPS хостинг услугите, и която поема трудния и тежък път към официална легитимация на топхостинг оператор.
Разбирайки отлично, че интернет е мястото, където всеки от нас намира възможност да направи своята презентация и да комуникира със света, ние сме готови да ви дадем това, което искате – спокойствие и гаранция, че вашето присъствие в мрежата е в сигурни ръце. Предлаганите от нас хостинг услуги са проектирани така, че да могат да удовлетворят максимален брой потребители. Избирайки нас, вие получавате първокласна услуга и отлично ниво на поддръжка.
Висококвалифицирани екипи и качествена техника ни помагат да дадем на вас – нашите клиенти, ефективни и надеждни решения, защото наш приоритет е именно вашето доверие. Знаем колко трудно се печели то, затова залагаме на най-доброто.
DELTA.BG предлага отлично съотношение цена-качество. За да се убедите в това, като начало всеки наш клиент, поръчал си тримесечен VPS хостинг пакет, без значение кой от планове ни – VPS LIGHTVPS ONEVPS PLUS или VPS PREMIUM, заплаща таксата за два месеца /-33%/.  В периодът от 01.03.2010 до 31.03.2010 компанията Ви предлага специални цени, с които Вие можете да се уверите в надежността на нашите услуги. Това е възможно чрез използването на промоционалния код – 2EQ3.
В бъдеще сме подготвили и други най-различни изненади за клиентите си. Доверете ни се и няма да останете разочаровани, че сте избрали нас!

5 thoughts on “Март – с хостинг промоция от Delta.BG

  1. Много прилична оферта. Да знаех преди няколко месеца… веднага щях да скоча при вас. Ама хич не ми се мести сега

  2. Супер. Да наистина тук качеството среща цената. Мисля, че този хостинг има адски добро бъдеще.

    Поздрави за първия клиент. 😉 Още много ти пожелавам.