Март – с хостинг промоция от Delta.BG

Delta.BG
Интернет се променя с изключително бързи темпове. Дойде времето, когато вие може да сте в крак с новите тенденции на онлайн пространството, без да се безпокоите за вашата сигурност в мрежата. Вече има хостинг компания, която може да отговори на тази ваша потребност. DELTA.BG е най-новата хостинг компания у нас, чиято основна дейност е съсредоточена в областта на VPS хостинг услугите, и която поема трудния и тежък път към официална легитимация на топхостинг оператор.
Разбирайки отлично, че интернет е мястото, където всеки от нас намира възможност да направи своята презентация и да комуникира със света, ние сме готови да ви дадем това, което искате – спокойствие и гаранция, че вашето присъствие в мрежата е в сигурни ръце. Предлаганите от нас хостинг услуги са проектирани така, че да могат да удовлетворят максимален брой потребители. Избирайки нас, вие получавате първокласна услуга и отлично ниво на поддръжка.
Висококвалифицирани екипи и качествена техника ни помагат да дадем на вас - нашите клиенти, ефективни и надеждни решения, защото наш приоритет е именно вашето доверие. Знаем колко трудно се печели то, затова залагаме на най-доброто.
DELTA.BG предлага отлично съотношение цена-качество. За да се убедите в това, като начало всеки наш клиент, поръчал си тримесечен VPS хостинг пакет, без значение кой от планове ни – VPS LIGHTVPS ONEVPS PLUS или VPS PREMIUM, заплаща таксата за два месеца /-33%/.  В периодът от 01.03.2010 до 31.03.2010 компанията Ви предлага специални цени, с които Вие можете да се уверите в надежността на нашите услуги. Това е възможно чрез използването на промоционалния код - 2EQ3.
В бъдеще сме подготвили и други най-различни изненади за клиентите си. Доверете ни се и няма да останете разочаровани, че сте избрали нас!
Delta.BG

Delta.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Delta.BG.

5 коментара

Андон Иванов

Страхотно, няма нищо по-добро от качествени услуги и промоции :) Вече имате първият си клиент ;)

MacTeP

Много прилична оферта. Да знаех преди няколко месеца... веднага щях да скоча при вас. Ама хич не ми се мести сега

Идеа Вижън

Успех пичове ....

Envert-web

научих много

Blinky

Супер. Да наистина тук качеството среща цената. Мисля, че този хостинг има адски добро бъдеще. Поздрави за първия клиент. ;) Още много ти пожелавам.

Абонирайте се за Delta Cloud бюлетин

Абонирайте се за бюлетина на Delta Cloud, за да получавате ексклузивни оферти, актуални новини, статистики и ценна информация за облачните технологии, информационната сигурност и услугите, които предлагаме.