Promo: Black Friday 2023

+3 месеца FREE - Black Friday deal

Вземете 3 месеца безплатно на услуги за Cloud VPS и Backup при поръчка на нова услуга или преминаване към по-висок план на текуща услуга с поръчка за 1 година.

Изберете Black Friday Deal от:

Cloud VPS

Cloud VPS

Cloud виртуални сървъри - 100% надеждност, скалируемост и гъвкавост на виртуализацията, която расте с Вашите нужди. Root достъп и All-NVMe инфраструктура за супер бързи сайтове.

Black Friday Deal
Backup

Backup

Защитете своите данни с Delta Cloud Backup - напълно автоматизиран, инкрементален бекъп за надеждно архивиране на данните компресирани, криптирани и дедупликирани в разпределена архитектура.

Black Friday Deal

Условия на кампанията Black Friday 2023

 • Промоционалните условия на Кампания “Black Friday 2023” в Delta.BG се прилагат за услугите: Cloud VPS и Backup при поръчка на нова услуга или преминаване към по-висок план на текуща услуга с поръчка за 1 година.
 • Промоцията добавя към едногодишния план - 3 месеца бонус. За да се възползвате - направете поръчка от посочените услуги за 1 година и се свържете с отдел "Продажби" в чата или на мейл sales@delta.bg, за да добавят 3 месеца към годишния Ви план. Така, при поръчан план с продължителност 12 месеца, ще се възползвате от услугата в продължение на 15 месеца.
 • Промоцията е валидна от 09:00 ч. на 24 ноември 2023 г. до 23:59 ч. на 15 декември 2023 г.
 • Промоцията важи при постъпило заплащане за услугите до 18:00 ч. на 16 декември 2023 г.
 • Кампанията се прилага за поръчки на нови услуги от настоящи и текущи клиенти, както и при ъпгрейд към по-висок план с подновяване за 1 година.
 • В случай на ъпгрейд на услуга, моля изпълнете следните стъпки:

  1. Стартирайте и завършете процедура по ъпгрейд.
  2. Подайте заявка за подновяване за една година.
  3. Заплатете генерираната фактура.
  4. Свържете се с нас и ние ще добавим допълнителните три месеца към плана.
 • Кампанията не се прилага при терминиране на активна услуга, за да бъде създадена същата, като нова.