SEO Конференция - София'2010

Delta.BG

SEO конференция 2010 е предназначена за програмисти, уебдизайнери, рекламисти, мениджъри и специалисти в компании, занимаващи се с подобряване на присъствието и видимостта на сайтовете в интернет.

След успешната конференция миналата година, Огнян Младенов (от SEOM) и Мартин Христов (от Averank) са организирали SEO конференция за оптимизация и маркетинг в търсачки и социални медии.

На 11 юни 2010 г. (петък) от 9.00 часа Интер Експо Център събира на едно място изявени имена в сферата на SEO. Целта на конференцията е да запознае участниците с текущите новости в SEO и да се дадат практически познания за постигане на  по-високо позициониране на сайтове в основни търсачки.

На конференцията ще присъстват лектори, изтъкнати експерти от бранша, ангажирани с практическото приложение на новостите в компаниите, за които работят.

В програмата са предвидени лекции и кръгла маса с дискусия за оптимизацията и маркетинга за търсачки. Там ще се разгледат практически теми, от които да има максимална и реална полза.

Подробности за SEO конференция 2010 четете тук: http://searchengines.bg

За контакт: email: info@searchengines.bg

Delta.BG

Delta.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Delta.BG.

1 коментар

Pavel

Много добре се е получила конференцията! Другата година няма да пропусна - обещавам ;)

Абонирайте се за Delta Cloud бюлетин

Абонирайте се за бюлетина на Delta Cloud, за да получавате ексклузивни оферти, актуални новини, статистики и ценна информация за облачните технологии, информационната сигурност и услугите, които предлагаме.