Какво донесе 2015 на Delta.BG

Delta.BG

New year text copyИзмина още една година, изпълнена с много емоции, нови придобивки и признания за нас – екипът на Delta.BG. В първия ден от 2016 г. е време да си дадем равносметка за всичко, което успяхме да направим заедно и да очертаем пътя, по който ще се движим през новата година.

За нас изминалата година донесе промяна, беше плодотворна и вълнуваща...

Придобиване на Jump.BG

В стремежа ни да бъдем най-добрата компания на българския пазар няма как да не отбележим и факта, че през последните 12 месеца семейството на Delta.BG се увеличи. Придобиването на Jump.BG беше част от дългосрочната ни стратегия да предлагаме нови продукти и качествени услуги на българския хостинг пазар. Няколко месеца след разрастването ни сме щастливи да кажем, че целият ни екип работи съвместно към разнообразяване на предлаганите услуги.

Екипът на Delta.BG

По-голям, по-сплотен, изпъстрен с нови лица - такъв е нашият екип. Той се увеличи и можем да се похвалим, че за разнообразието в услугите и качеството им се грижат и нови специалисти, които се присъединиха към голямото ни семейство.

Delta.BG винаги сме осигурявали качествени услуги и поддръжка благодарение на екипа, който непрекъснато се стреми да бъде на най-високо ниво. През изминалата година той успя да извоюва признания за своите умения и добави нови сертификати към колекцията си:

  • LPIC 1 - Linux Server Professional
  • SUSE     Certified Linux Administrator
  • VMware Certified Professional 5 - Data Center Virtualization

Обещаваме ви, че екипът, който се грижи за вас денонощно, ще продължи да се утвърждава като най-добрият и през следващите 12 месеца.

Сертификати за качество и сигурност

Компанията заслужено се сертифицира по международните стандарти ISO 9001:2008 и ISO 27001:2013 – плод от упорития труд на целия екип. Качеството и сигурността винаги са били основата, около която сме градили името ни. Затова гордо споменаваме сертификатите, които са гаранция за успешно покриване на изиcĸвaниятa ĸъм cиcтeмитe зa yпpaвлeниe нa ĸaчecтвoтo и инфopмaциoннaтa сигурност в световен мащаб.

Поглед към 2016 г.

На прага на новата година ви обещаваме, че ви очакват много нови изненади от Delta.BG. Ще продължим да се доказваме като хостинг компанията, която предлага качество и сигурност, за да можете вие - нашите клиенти, да продължавате да получавате най-добрата услуга.

Пожелаваме ви много здраве, бизнес успехи и усмихната нова 2016 година!

Екипът на Delta.BG

Delta.BG

Delta.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Delta.BG.

Абонирайте се за Delta Cloud бюлетин

Абонирайте се за бюлетина на Delta Cloud, за да получавате ексклузивни оферти, актуални новини, статистики и ценна информация за облачните технологии, информационната сигурност и услугите, които предлагаме.