Delta.BG на 7 години!

Delta.BG

Рожден ден Delta.BG с много намаления на SSD VPS!

Delta.BG празнуваме рождения си ден през декември и ставаме на 7 години!

Казват, че първите седем са най-важни от живота на човек, защото тогава се полагат основите на възпитанието за едно дете, които след това то започва да надгражда – прохожда, проговаря, учи се да казва “благодаря” и “моля”, кое е правилно и кое не е.

Първите 7 години на Delta.BG бяха изключително важни за нас, защото създадохме и развихме една от водещите хостинг компании на българския пазар. Научихме се да ценим всеки един клиент и да обръщаме внимание на индивидуалните му нужди. Разбрахме, че за да се отличаваме от другите, трябва да вложим усилията си в подобряване качеството на услугите ни – това, което се превърна в синоним за Delta.BG е именно качеството. Опознахме клиентите си и разбрахме, че комуникацията ни с тях е от изключителна важност – както за тях, така и за нас! Направихме и някои грешки, но успяхме да ги поправим навреме и продължихме напред, защото това е важното – да продължаваш въпреки всичко!

За седмия ни рожден ден си пожелаваме да продължим да се развиваме със същия ентусиазъм, желание и целеустременост, както през последните 7 години!

Какъв по-добър начин да отпразнуваме седмия ни рожден ден от това да подарим отстъпки на всички вас през следващите 7 дни!

ПРАЗНУВАЙТЕ С Delta.BG!

Поръчайте който и да е SSD VPS план и ще ви подарим 20% отстъпка.

Изберете някой от нашите планове: BOOSTER, FLASH, ULTRA и EXTREME!

Ако вече сте наш клиент, ще получите 15% отстъпка – необходимо е единствено да ни изпратите имейл на support@delta.bg!

Условия на промоцията:

  • Промоцията важи до 11.12.2016
  • Промоцията важи при осъществен паричен превод до 16.12.2016
  • Промоцията важи за SSD VPS услугите на Delta.BG
  • Отстъпките от 25% важат за нови клиенти
  • Отстъпките от 15% важат за настоящи клиенти

Екипът на Delta.BG!

Delta.BG

Delta.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Delta.BG.

Абонирайте се за Delta Cloud бюлетин

Абонирайте се за бюлетина на Delta Cloud, за да получавате ексклузивни оферти, актуални новини, статистики и ценна информация за облачните технологии, информационната сигурност и услугите, които предлагаме.